Inici | Calendari | Arxiu | Aire Lliure  
ES | CAT  
|
|
|
|
 
     
Orienteering URV
Província de Tarragona, del 17 al 28 d'Abril 2012

Novetats


Finalitza el curs!
30 d'Abril 2012

Després de dues sessions teòriques, dues pràctiques, dues d'entrenament i una cursa model acaba el curs d'orienteering d'aquest quadrimestre. Esperem tornar el proper curs 2012-2013. De segur, amb novetats i millores!!

Gràcies per la vostra participació i confiança! Així com al Serveis d'Esports de la URV i el Club Montsant Orientació.

Aquí teniu els resultats i assistències de les activitats realitzades.

 

 

Podem deduïr que hi ha potencial orientador! susceptible de continuar practicant aquest esport incorporar-vos al Club Montsant Orientació! www.clubmontsant.org

Fins un altra!Ultima sessió pràctica i fi de curs!
27 d'Abril 2012

Arribem al final d'aquest petit trajecte d'aventura orientadora. La traca final: un primer exercici de memòria i una cursa "model" d'orientació! Qui será el guanyador i guanyadora!?

El punt de trobada será a la plaça major de la població de Prades (recordeu, demà Dissabte 28 d'Abril a les 10h, l'entrenament finalitzarà a les 13h):

 

Recordo material recomanable:

- Brúixola de base plana o similar.
- Roba esportiva transpirable per córrer.
- Roba d'abric (per després de l'activitat).
- Polaines o pantalons/malles llargues.

 

ATENCIÓ! En el següent enllaç podeu visualitzar els resultats, les assistències i l'entrega d'exercicis actuatitzats a data d'avui:

[ Resultats ]


Fins demà!


Resultats i assistència
25 d'Abril 2012


En el següent enllaç podeu visualitzar els resultats, les assistències i l'entrega d'exercicis actuatitzat:

[ Resultats ]
2on Entrenament - Tarragona Part Alta
25 d'Abril 2012


Demà Dijous 26 d'Abril de 19:00h a 21:00h 2on entrenament a la Part Alta de Tarragona.

Punt de trobada (portal del Roser, al costat del Camp de Mart):


Veure mapa més granAquesta sessió d'entrenament constarà de tres! parts. La primera ELECCIONS D'ITINERARI (per escalfar una mica, anirem trotant!), la segona PUZZLE LOCO i tercera EL MOCADOR (per parelles). NO CAL QUE PORTEU LA BRÚIXOLA!

Material recomanable:

- Roba esportiva transpirable per córrer!
- Roba d'abric (per després de l'activitat).IMPORTANT Els alumnes amb crèdits lliures, us recordo que m'heu d'entregar l'exercici d'eleccions d'itinerari (la resta son opcionals). El darrer dia per entregar-ho és aquest proper DISSABTE 28 d'Abril (a la pràctica de Prades). Els que no puguin vindre, será DIJOUS ok?1er Entrenament - Platja Llarga
23 d'Abril 2012


Feliç Sant Jordi, demà dimarts 24 d'Abril de 19:00h a 21:00h 1er entrenament a la Platja Llarga.

Punt de trobada:


View Larger MapAquesta sessió d'entrenament constarà de dues parts. La primera EXERCICI DE RUMBS i la segona STRESS COMPETITIU. No es fará de nit fins les 20:44h, així que.. no cal que porteu frontal. Un 10-20% del recorregut será per la sorra. PORTEU LA BRÚIXOLA!

Recordo material recomanable:

- Brúixola de base plana o similar.
- Roba esportiva transpirable per córrer.
- Roba d'abric (per després de l'activitat).
- Polaines o pantalons/malles llargues.


IMPORTANT Els alumnes amb crèdits lliures, us recordo que m'heu d'entregar l'exercici d'eleccions d'itinerari (la resta son opcionals). El darrer dia per entregar-ho és aquest proper DISSABTE 28 d'Abril (a la pràctica de Prades). Els que no puguin vindre, será DIJOUS ok?Firaesport
20 d'Abril 2012


Donada la impossibilitat de fer com a darrera activitat la cursa universitària de la URV el dia 5 de Maig, com alternativa, us proposem la realització del circuit d'orientació preparat amb motiu de la Fira de l'esport i lleure de Vilanova d'Escornalbou els dies 21 i 22 d'Abril de 2012.

www.firaesport.com

La activitat consistirà en realitzar una cursa d'orientació urbana de no més de 2,5 km i de dificultat tècnica baixa. El temps invertit en fer el circuit estará entre els 30/60 minuts. Fer l'activitat comptavilitzarà com a 4 hores del curs. Tindreu el següent marge horari per escollir quan us vagi millor venir-la a fer:

DISSABTE de 16:00h a 20:00h i DIUMENGE de 10:00h a 14:00h

Haureu de buscar l'stand del CLUB MONTSANT ORIENTACIÓ a la zona (2) el de les federacions on hi haurà un membre del Club que us farà la guia i explicació, així com el lliurament de la targeta de control que haureu de completar. Aquest és el punt de trobada exacte:

 


Veure mapa més gran

Us recordem el material recomanable a portar:

- Brúixola de base plana o similar.
- Roba esportiva transpirable per córrer (PODEU FER LA ACTIVITAT AMB ROBA DE CARRER).
- Roba d'abric (per després de l'activitat).
- Polaines o pantalons llargs.

* Aquells alumnes que no compleixin amb les hores oficials del curs, hauràn de realitzar una recuperació d'hores amb un entrenament extra. Un cop acabat el curs tindràn més informació al respecte.1a sessió pràctica
20 d'Abril 2012


Comença l'aventura!! primers passo mapa i brúixola en mà. Sabreu trobar les fites!?! :)

Punt de trobada de la primera sessió pràctica (pàrking del Pont del Diable, N-240 a l'alçada del pont de l'autopista AP-7):


Veure mapa més gran

- Us confirmo que l'horari de les pràctiques será de 10h a 13h. Us recordem el material recomanable a portar:

- Brúixola de base plana o similar.
- Roba esportiva transpirable per córrer.
- Roba d'abric (per després de l'activitat).
- Polaines o pantalons llargs.

* Pels alumnes que convalideu crédits lliures: les hores obligatòries a realitzar: 80% del total, per tant, heu d'assistir a un mínim de 20 hores i faltar com a màxim de 5.


Llistat d'inscrits
13 d'Abril 2012


A partir d'aquest moment les inscripcions serán considerades FORA DE TERMINI i tindràn un recàrrec extra de 6€ pel total del curs i 2€ per sessió.

Podeu consultar els llistat d'inscrits en el següent enllaç:

[ Llistat d'inscrits ]

 

1a SESSIÓ TEÓRICA

- Punt de trobada: CAMPUS CATALUNYA (Tarragona), Aula 410, de 19:00h a 21:00h

- Comptarem amb la presència d'un representant del Servei d'Esports de la URV i de Teresa Bolaño, presidenta del Club Montsant Orientació, per innaugurar l'inici del curs.


Veure mapa més granInscripcions obertes!
26 de Març 2012


S'obre el plaç d'inscripcions del Curs d'introducció a les curses d'orientaciò ORIENTEERING URV. Un curs ideat per introduïr-se en el món de les curses d'orientació.Apte per totes les edats.

[ Inscripcions ]Nova edició del curs d'orientació!
26 de Gener 2012


Encetem una nova edició del "Curs d'introducció a les curses d'orientació".
Tractarem donar-vos els mínims coneixements per a que us pogueu introduïr en un dels l'esports més complets del món. En forma cos i ment! L'orienteering es com fer una partida d'escacs mentres correm tot descobrint paratges recóndits i de gran bellesa natural. Característic d'aquest esport és el contacte amb la natura i amb les persones que comparteixen l'esperit de protegir-la alhora que el gaudeixen.

El curs inclou de dues sessions teòriques, una pràctica, dos entrenaments tècnics nocturns i .... una cursa d'orientació!!!

T'atreveixes a orientar-te? Vine a demostrar-ho! ;) Ells ja ho han provat!


"Curs d'introducció a les curses d'orientació", 1er quadrimestre URV 2011

[ Veure 1a edició ]

Partners