Inici | Calendari | Arxiu | Aire Lliure  
ES | CAT  
|
|
|
     

Novetats

 

Èxit al curs d'orientació i introducció al GPS 2013
24 d'Abril 2013

Aquest cap de setmana es va realitzar a Prades l'habitual curs d'orientació i introducció al GPS. En aquesta edició ha comptat amb el suport habitual del Club Alpí K2, l'Ajuntament de Prades i el Grupo Repsol Petróleo de Tarragona.


Durant els dos dies els participants van assistir a dues sessions teòriques (matí orientació tarda GPS), un exercici d'orientació urbana, un exercici trackback i una ruta guiada pel cor de les Muntanyes de Prades.

Podem dir que els participants s'han convertit en uns professionals del camp a través! Ja que, durant la ruta, han sabut identificar suaus cotes i camins desactualitzats pel pas del temps. D'aquesta manera van executar la ruta planificada amb una exel.lent navegació tot visitant els indrets més característics de la zona situada entre el Tossal de la Baltassana i l'Ermita de l'Abellera.

Fotografies i altres descarregables: [ Galeria ]

 


 

Inscripcions tancades
15 d'Abril 2013

El termini d'inscripcions ha finalitzat!

Preparats per al curs!? aviat ultimes informacions abans d'iniciar el curs via correu electrònic.

 

Inscripcions obertes
1 de Març 2013

El plaç d'inscripcions i tramitació és obert!

Afanyeu-vos perque el dia 12 d'Abril tanquem inscripcions, hi ha places limitades.

Vine a gaudir d'un cap de setmana de muntanya i orientació. Un nou curs d'orientació a la muntanya i introducció al GPS amb novetats respecte altres edicions. Nous mapes i exercicis. La primavera de Prades ja us espera!

[ Inscripcions ]

 

Nou curs d'orientació i introducció al GPS
25 de Gener 2013

 

Grupo Empresa Repsol Petróleo Tarragona i el Club Alpí K2 compten amb Aire Lliure per organitzar aquest curs.

L'objectiu del curs es adquirir els coneixements bàsics per desenvolupar, de manera autònoma, qualsevol activitat a la natura, competitiva o de lleure, que impliqui la navegació o desplaçament fent ús d'un mapa, una brúixola i un GPS. Així, modalitat esportives de muntanya com l'excursionisme, alta muntanya, BTT, tresc, senderime, ral.lis de muntanya, marxes regulades, raids de muntanya, farien ús d'aquestes eines de navegació.