RAID D'AVENTURA EL CATLLAR 2019

T'atreveixes amb 2 dies d'aventura?!! Perque els dies 6 i 7 d'abril de 2019 torna el Raid d'Aventura El Catllar.

Amb el suport de l'Ajuntament del Catllar

 

 

RAID D'AVENTURA EL CATLLAR 2017

 

RESULTATS / RESULTADOS / RESULTS

FOTOGRAFIES / FOTOGRAFIAS / PHOTOS

SORTIDA / TUNEL / KAYAK / RAPPEL&CLIMB / META

IBERIAN OUTDOOR RACE SERIES VIDEO

VIDEO


Gràcies al suport de l'Ajuntament del Catllar, la Federació Catalana de Curses d'Orientació i el Club Montsant Orientació, torna una nova edició amb novetats i sorpreses. Aneu-vos preparant que només us queden 3 mesos!

all information about in ENGLISH VERSION 2017th edition

 

 

Raid d'aventura de El Catllar busca la participació de persones que s'inicien en aquesta modalitat esportiva, tot i que esdevé exigent si l'aconseguiu completar el recorregut sencer, acceptes el repte?

Gaudireu de l'entorn natural que ens ofereix la població de El Catllar, del litoral Tarragoní i del Baix Gaià, fent activitats esportives com: la BTT, running, orientació, caiac, ràpel, escalada, rogaine i més proves sorpresa.

És un raid puntuable per la Copa Catalana de Raids FCOC 2017, en les categories Open i Iniciació. I forma part del Ranking Raider Catalunya.

 

Què és un raid d'aventura?

"Raid" (concepte francès) defineix la incursió en un territori en cerca d'un objectiu. Si l'abonem amb la paraula "aventura" impregna d'emoció i descobriment la realització d'un recorregut i les seves dificultats.

És una competició multidisciplinari per equips, en la que els participants han de realitzar un recorregut d'itinerari lliure en el menor temps possible amb l'ús exclusiu d'un mapa i una brúixola. Resistència, orientació, autonomia, treball en equip, polivalència i experiència al medi natural són habilitats que haureu de fer servir.

 

 

 

 

Amb el suport de: Potenciat per:  

Ajuntament de El Catllar

 

 

Raid El Catllar © 2019